Arkiv för september, 2009

27/9-09 Sydenduron Revinge

söndag, 27 september, 2009

Årets sydenduro bjöd på bra väder och bra bana. Förutom kända Revinge förare, var det även gäster från Hässleholm som tävlade i knatteklassen. Det gick mycket, och Hampus hade bästa varvtiderna av alla (även 85cc och en 125cc fick se sig slagna). Det blev seger i knatteklassen 65cc. Sen var det träning på cross banan, med kurvteknik och hoppande. Grattis Hampus till segern.

Hampus sydenduromästaren 65cc

22/9-09 Sista tisdagsträning på böket 2009

tisdag, 22 september, 2009

Sista träningspasset på Böket en tisdag för i år. Fin bana och det gick bra. Tyvärr bara två träningspass innan mörkret föll på, men det blev några varv, och även några på lilla slingan. Det gick bra, dock verkade okulärglaset för oljan att ha gängat ur sig, drog dit den på måfå. Ändrade dämparen inställningar bak, och nu gick det mycket bättre i hoppen. Hampus vägrar dock att testa starta med startblock.

Hampus hopp på Böket kvällstid

19/9 – 09 Limhamns mk

söndag, 20 september, 2009

Bra väder, dock inte många som kom (klubbmästerskap på andra håll drog rätt många). Lite halt och geggigt i början, och Hampus tyckte det var svårt. Första passet var mest ta sig runt, men sen lossnade det och dom andra fyra passen gick mycket bra.  Hårdbana så det slet bra på däcken, men allt höll och Hampus mycket nöjd.

Hampus på sturupsbanan

15/9-09 Böket

tisdag, 15 september, 2009

Bra väder, och bra bana. Hampus klagade på att kedjan skramlade när han körde, trots att det var lagom spänd. Det visade sig att när han hoppas så bottnar fjädringen, då han nu börjar hoppa mer. Vi får göra fjädringen bak hårdare.

12/9-09 Böket

söndag, 13 september, 2009

Bra bana och bra väder. Hade med kompisen Björn idag. Har svårt att komma igång att köra bra, behöver minst ett träningspass innan det lossnar, sen men flöt det på bra. Tyckte det var jättekul att träna idag.

Hampus tar en bra kurva

8/9-09 Träning böket

onsdag, 9 september, 2009

Bra väder o bra bana. Gick ganska trögt i början (behöver nästan en timme innan det flyter på), men sen gick det bra. Behöver dock växla oftare, trögti kurvorna och fullvarv på rakorna.

5/9-09 KM Enduro

lördag, 5 september, 2009

Dags för Klubbmästerskap i Enduron. Det var dåligt med medverkande, trots att det var bra väder. 2 st i klassen 65cc och en i klassen 85cc. Körde 2 heat, och 4 varv i varje heat. Hampus var inte alls på hugget idag. Kom 2:a.

Sen körde vi på cross banan, och där gick det mycket bättre. Sen några varv i björkadungen, ett varv på svarta hål och sen lite leka av sig vid depån. Minst 4 timmars körtid blev det idag.

hampusenduro1

1/9-09 Träning Bökeslund

tisdag, 1 september, 2009

Dags för träning på böket igen. Det gick mycket bra, och Hampus var taggad. Mellan körningarna på stora banan, körde Hampus på mellan banan.