Arkiv för juli, 2010

28/7-10 Skivarp

onsdag, 28 juli, 2010

Onsdagsträning på Skivarp. Det gick bra, och Hampus tyckte det var kul. Glapp i svingen och infästningarna till bakre dämparen, så jag har att göra. Körde 85’an, och den gick kanon bra, efter att bytt huvudmunstycke och flyttat ner nålen. Spekuleras i att 85-orna har problem att när dom stått ett tag, så rinner oljan ner vid svingen, och när man sen startar så slungas oljan upp, och surar stiftet. Lösningen är att köra lätt varmstart, så man blir av med oljan som ligger där. Något att tänka på framöver.

24/7-10 KM på Böket

lördag, 24 juli, 2010

Årets första KM på böket. Lite förvirrat innan det kom igång. Hampus trivdes bra, och var sugen att börja köra. Sydsvenskan var där och fick några ord med Hampus innan första träningen, får se om det kommer något i morgondagens tidning (Lunda delen). Allt gick bra, och Hampus nöjd. Kul att se när han tycker det är så pass roligt som han tyckte idag. Tränade lite hopp sen, och han klarar nu halva platån.

21/7-10 Skivarp

torsdag, 22 juli, 2010

Dags för träning igen, efter en månads uppehåll. Det blev på Skivarp, då dom andra banorna skulle hålla stängt, men inte gjort det…

Det var kul att se alla första varven, det gick sakta för samtliga, och en hel del körde omkul. Men sen lossnade det.