Arkiv för oktober, 2010

31/10-10

söndag, 31 oktober, 2010

Dags för Lukas att göra debut, och det gick bra. Lukas kommentar ”detta var ju jätte kul”. Så han kommer nu ta över 65’an (fortfarande på verkstad), så vi fick låna Magnus B’s gamla 65, 1000 tack.

Hampus var mycket nöjd med dagen, det var lerigt och blött. Slutade dagen med 2 varv i slingan. Själv mådde jag inte bra, så det blev inget kört för mig, följde efter Lukas istället.

23/10-10 Revinge

söndag, 24 oktober, 2010

Det var ganska kallt, och blött i marken. Hampus hade bara 85’an att träna på, men det gjorde inget. Det gick bra idag, och vi slutade dagen med 2 varv i svartahål. Jag hade ingen ork alls kvar, var helt slut, men Hampus hade nog gärna tagit något varv till.

16/10-10 Stubbarace i Hörby

söndag, 17 oktober, 2010

Bra väder med sol, dock ganska kallt. Vi åkte dit tillsammans med enduro kompisen Björn. 65’an fortfarande på reperation, så det fick bli 85’an (men det var lägsta klassen som fick starta, så det var ändå inget val). Hampus kom näst sist iväg i starterna, man skulle starta med vänstra handen på hjälmen, och sen vid start skulle man koppla och växla, vilket inte funkade bra. Men trots yngst i startleden och dålig start, slutade Hampus totalt 12’a av 20 startande. Bra kört, och framförallt tyckte Hampus det var kul med Stubbarace.

13/10-10 Nygård

onsdag, 13 oktober, 2010

Börjar bli mörkt tidigt, men vi var på Nygård vid 5-tiden, och fick köra nästan 2 timmar. Hampus tyckte det var kul. Provade stenarna idag igen, och det gick bra. Sen ville Hampus stanna och kolla när dom större killarna meckade gamla Jawa och Husqvarna maskiner. Bra och torr bana, så jag hoppar tvättandet idag.

9/10-10 KM på Böket (Anderslövs MK)

lördag, 9 oktober, 2010

4:e och sista KM tävlingen för i år. 65’an fortfarande hos Jonte, så det fick bli85’an idag. Hampus klagade på att den var hård när han landade (äntligen lite respons), så det fick bli en snabbkurs av Tomas hur man ställer in dämparna, och det var helt fel inställt, framför allt var framdämparna helt galet inställt, vilket gjorde att den studsade för mycket på bakhjulet. Justera in detta, så det blev körbart. 3 st startande, Hampus först iväg, sen kom dom andra ifatt. Körde kanon bra idag, och tyckte det var jätte kul. Hampus: ‘Jag hoppade långt idag, och trixade en del, bara jag tar det lungt.’ Nu skall vi iväg på grisfest hos klubben :-)

P.S Äntligen ville Hampus ha startblocken jag gorde för 2 år sedan.

6/10-10 Nygård

torsdag, 7 oktober, 2010

Träning på Nygård, några timmar. Banan var i bra skick, dock en sträcka med stora runda stenar, som Hampus inte gillade. Fixade hälften av gångerna, tyvärr så slog en sten sönder kylaren vid en av gångerna han ramlade (så nu har vi två trasiga hojar, ingen hel). Inte mycket lera, men det som fanns satt fast. Hampus tyckte det var kul att köra, tog det lungt och kände sig mest för.

3/10-10 Sydenduro

söndag, 3 oktober, 2010

Dags för Sydenduro på Revinge. 65’an fortfarande på verkstad, så det fick bli 85’an. Många tävlande idag, totalt 16 st, varav 9 st 85’or. Det börjar bli fler och fler knattar till Revinge. Gick bra för Hampus, ramlade en gång, och fick inte hjälp med en gång, så han blev liggande i 1 ½ minut. Slutade totalt 3, hade nog blivit en 2:a plats om han inte ramlat. Kanon bra väder för dom körande,  själv frös jag hela tiden. Hade uppskattat mer hjälp från alla föräldrar, inte kul att behöva göra nästan allt själv. Kommer nog sluta engagera mig i knattar vars föräldrar inte hjälper till, dom kan själva springa runt med sina ungar i spåret, så jag får köra lite för min medlemsavgift jag betalar. Tur att barnen uppskattar det man gör.