Arkiv för december, 2010

18/12-10 Revinge (årets sista träning)

söndag, 19 december, 2010

Snö, trodde vintern skulle vänta lite innan. Det var i snitt 3 dm snö, djupare i alla hålor som man inte såg. Det flöt bra, dock ganska tungt, så Hampus gav upp vid 1-tiden idag (det var ingen som orkade köra med honom längre). Själv måste jag nog skaffa dubbdäck om det blir så här.

11/12-10 Revinge

lördag, 11 december, 2010

Snömodd, blött, men inte regn. Så var dagen. Blött o geggigt, men Hampus skulle köra. Ramlade och bensinkranen gick sönder, så all bensin rann ut. Fick byta kran med Lukas cykel, sen bar det iväg igen. Hampus ramlade sen långt bort, reste cykeln men körde inte iväg. Varför? Han kunde inte kicka igång, då det inte fanns någon kick. Men tur skall man, hittade den i en stor vatten/snö/is/lera pöl, och sen bar det iväg igen. Outtröttlig vad gäller att köra i detta underlag, men efter 4 timmar, tvingade jag honom att sluta, då var vi sist (igen) på revinge. Lukas o jag körde inte, då vi saknar dubb, och det var halt på vatten-isen och snömodden. Fattar dock inte hur han kunde ha mask i fotpinnen?

5/12-10 Ett snöigt revinge

söndag, 5 december, 2010

Snö och halt. Det blev en sväng på Revinge. Lukas halkade runt någon minut, men det funkade inte så bra. Utan dubb var det halt. Hampus for iväg på dubbade däck, och trivdes bra. Dock saknas vanan från att köra i skogen när det är snö, så björkadungen var lite svårkörd. Vi hade ‘nya’ bussen idag, och eberspächen funkade bra och höll värmen i bussen. Lite trångt att få in alla tre cyklarna, men det går precis. Slutade redan efter två idag, dock lyckades vi ändå vara sist iväg.