Arkiv för augusti, 2011

27/8-11 Revinge

lördag, 27 augusti, 2011

Allt funkade bra. Blev 2 varv i svartahål för mig, och 3 varv för Hampus. Sen blev det lite annat körande. När alla åkt hem, hittade Hampus en vattenpöl, och det var vi tre som uppskattade, det var ‘skit kul’. Inga kort, kameran hemma, men vi var dyngsura och skitiga från topp till tå. Det gick fort även för mig idag, Hampus sa ‘det var inte dåligt kört pappa, så snabbt brukar du inte köra’, blev nog bra några minuter efter honom på varvet :-)

23/8-11 Tisdagsträning böket

tisdag, 23 augusti, 2011

Kanon bana (blir bara bättre och bättre). Perfekt väder. Gick bra, Hampus klagade igen på att det låter konstigt, vilket han klagat på senaste 4-5 körningarna, och som vanligt hör ingen något. Men han hade rätt, det var en bult till motorfäster som lossnat. Andra träningspasset kom Hampus in, den gick inte fort längre. Hmm, det var kopplingen som var slut, så även dagens träning. Hem och byta koppling, sen skall drivpaketet bytas, börjar bli slitet (framdrevet var 14-t, och nu 13-t) :-)

21/8-11 Tävlingsdagen MX Syd Limhamn

måndag, 22 augusti, 2011

Dags för tävling. Hampus fick 18:e bästa träningstiden av 32 anmälda. Kanon bra med tanke på att han inte gillar hårdbana. I kvalheatet låg han efter Isak, som ramlade i 3 rakan efter start, Hampus försökte svänga undan, men träffade Isak, och tappade koncentration på körningen. Isak blev liggande 2 varv i banan, och Hampus var tagen av detta. När Isak sen gick av så fick Hampus lite mer fart igen. Slutade 9:a i kvalet, och direkt efter det sprang han till ambulansen för att kolla till Isak, som var hel men öm. A-finalen, och sist iväg från starten. Körde jätte bra, och var nöjd med racet, slutade på en 15:e plats.

20/8-11 Träning MX Syd Limhamn

måndag, 22 augusti, 2011

Det gick bra för Hampus, körde kanon bra med tanke på att det inte är hans underlag. Många olyckor dock, då underlaget är hårt. Slutade redan efter kl 13 idag. Hampus nöjd.

18/8-11 KM på Böket

torsdag, 18 augusti, 2011

Dagens KM på en kanon fin bana. En 85G och en 85U. Hampus kunde inte komma sämre än 1:a i sin klass. Körde bra andra heatet.

16/8-11 Tisdagsträning Böket

torsdag, 18 augusti, 2011

Dags för träning på nya banan. Bra väder och kanon fin bana. Många knattar/ungdomar som tränade.

7/8-11 Revinge

tisdag, 9 augusti, 2011

Dags för Revinge efter sommaruppehållet. Det öste ner hela natten, och regnade ganska bra när vi körde. Det slutade precis när vi lastat ut, och sen var det uppehåll till Lunch. En rejäl skur i 15 minuter, sen var det uppehåll. Körde upp nytt spår vid lilla slingan, sen var det svarta hål (inkl mossen, Hampus först). Gick kanon bra, främre avgasrör sprack vid fjäderfästet, så det lät mycket, och Hampus orolig (bra att han reagerar på missljud). Men det gick bra ändå. Blev nog 4 varv i Svarta hål, och INTE sist iväg hem idag :-)