3-4/10-09 MX-Syd Tomelilla

Årets sista MX-Syd gick i Tomelilla. Lördagen var det regn, regn och regn. Banan var hal och geggig, och det gick inte bra. Stora backar fyllda med lera är inte lätta att besegra. Efter lunch var det ingen som körde den fria träningen, alla valde att packa ihop, det var för dåligt väder. Vi åkte hem och bytte bromsbelägg fram och bak (dom var helt slut). Söndagen bjöd på blåst, regn och blåst. Sen var det lite sol. Banan var mycket bättre, och Hampus kom i kvalgrupp 2. 13 startande, och bra kört, inga vurpor, så det slutade med en 7 plats.  Första A-final (vilket var Hampus egna mål idag). I A-finalen var han bland dom första ut ur startfållan, och i första kurvan var han 3:a bakifrån sett. Behöver få lite träning i att växla. Körde sen bra hela tiden och körde upp sig från 17:e till 15:e plats. Frågade Hampus vad han hade tänkt på under loppen, vad han tänkte när han körde om någon, vad han tänkte när han blev omkörd, och det enda han tänkte på var att inte ramla. En 15:e plats av 20 startande i första A-finalen, grattis Hampus.

 tomelilla

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att kunna posta kommentarer.