18/9-11 MX Syd Skivarp

Tävlingsdag. Hampus 21 bästa träningstiden av 40. Kvalheatet 4:a i starten, sen körde alla bra, Hampus slutade 14:e av 20 startande. B-finalen var Hampus inställd på bra placering. Snabb start, 4:a iväg igen, sen 3:a. Låg tajt efter 1:an och 2:an, och blev enligt Hampus knuffad i en kurva av 2:an när han skulle om (han som knuffade körde tuft även på lördagen enligt många), så han tappade 2 minuter, och var nu sist av 20. Hampus körde på bra, och fick bästa varvtiden av alla. Slutade på en 15:plats, och hade en tår i ögat, men hade kul, och var mycket nöjd med helgen (och det är ju huvudsaken, kul att jag lyckats med den biten). Nu återstår bara något stubba race i Hörby, och eventuellt någon enduro tävling, sen är det enduro hela vintern.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att kunna posta kommentarer.